Истински ужас се разиграва в бургаския  ж.к. Славейков. Момче е

...
Истински ужас се разиграва в бургаския  ж.к. Славейков. Момче е
Коментари Харесай

Простреляха млад мъж на паркинг в Бургас

Истински смут се разиграва в бургаския  ж.к. „ Славейков ”. Момче е простреляно в под земята паркинг на кооперация против бл. 53, предава  репортер на БургасИНФО. Всичко почнало с крясъците на момиче: „ Помощ, помощ, имаме потребност от помощ ” събраха съседи и нейни близки на мястото на случая. Според очевидци на всички места има кръв, притеклите се на помощ се пробват да спрат кръвта на младежа. На мястото е пристигнала и кола за спешна помощ. 

Младият мъж е открит целият в кръв на свободно паркомясто. Той е живеел с приятелката си на квартира в жилищната постройка, която е една от най-новите в региона. Тази вечер те са имали посетители, само че всички са били в безусловно съответно положение. Към 22:30 ч. той  споделил, че слиза за малко до долу, без да оповести повода, само че се забавил прекомерно дълго. Малко по-късно негов другар го намерил в безпомощно положение в гаража.

 Жителите на близките блокове чуха късно довечера неистови писъци на жена, наподобяващи даже вик за помощ от дете. Един от първите отзовали се на място заварил младия мъж в кръв към главата, а край него един от неговите другари. Пострадалият е бил облечен с дънки и кожено яке, на външен тип бил добре комплициран човек. 

 „ Няма да умреш, няма да умреш ”, зовял приятелят. Той търсел незабавно кърпи за прекъсване на кръвта, до момента в който пристигна колата за спешна помощ на място.

Повече за положението на 30-годишният Александър С. четете тук.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР